Usamos cookies propias y de terceros para mejorar tu experiencia y realizar tareas de analítica. Al continuar navegando entendemos que aceptas nuestra política de cookies
0 votos
--

La metgessa de Barcelona

Després de Les bruixes d’Arnes, el David Martí ens porta la que seria la continuació de les peripècies de la Lluna Aymerich i la seva filla Eulàlia: La metgessa de Barcelona
Ara viuen a Barcelona. La Lluna és una metgessa de reconeguda reputació i ella i sa filla esperen amb il•lusió l’arribada imminent de l’Hug de Montcada, el marit de la Lluna i pare de l’Eulàlia.
Aquesta arribada tindrà un final tràgic a causa d’uns mercenaris que volen arrabassar-li el famós “Llibre de les Essències”, guardat de generació en generació com un autèntic tresor que s’ha de cuidar i, sobretot, procurar que no acabi en males mans perquè pot fer molt, molt i molt de mal.
La Lluna, l’Eulàlia i el seu fidel amic, el frare Salvador, passaran les mil i una, hauran d’abandonar la seva residència al palau del carrer Montcada, amagar-se en un convent a Sarrià, fugir a Montserrat i posar a prova la seva fe i una bondat que, lògicament, sempre triomfa.
  • ISBN 9788429769166
  • Nº PÁGS 272
  • AÑO 2012
  • EDITORIAL Edicions 62

Citas de La metgessa de Barcelona

Libro sin citas Añadir cita

Críticas para este libro

Libro sin críticas


SUGERENCIAS